Let op: voor het retourneren van gepersonaliseerde items is de onderste tekst van toepassing.​

Bedenktijd/retour standaard artikelen

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hello-xo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Stappenplan retourzending

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn
  • Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden
  • Het is geen gepersonaliseerd item

2.Vul het retour/formulier voor herroeping in en mail het naar info@hello-xo.nl. Je mag het ook even kopieren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt of maak een foto en mail het naar bovenstaand emailadres. Je vindt het formulier hier: Formulier voor herroeping/ Retourzending

3.Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Hello -XO-
Brongras 70
3068 PB Rotterdam

5.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor AfterPay gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je AfterPay factuur.

Retourneren gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerde roducten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hello-xl.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via info@hello-xo.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

 

© 2019 - 2020 Hello -XO- | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel