Mijn liefde voor grafisch ontwerp is begonnen toen ik bij een grafisch ontwerper op bezoek ging voor een logo. Als ik hem aan het werk zag, vond ik het net 'toveren', ik vond en vind het nog steeds magisch! Het heeft me ertoe gezet om grafische cursussen te volgen en ik ben gewoon begonnen met een wit canvas op mijn computer. Ik werd er steeds beter in, oefening baart kunst en omdat ik het zo leuk vond, gingen er veel uren in zitten. 

Mijn carriere achtergrond ligt in de kinderopvang, heel iets anders, maar ook hier vond ik het al heel leuk om het half jaarlijkse magazine te stylen in mijn tijd als locatiemanager! Aangezien ik de branche een warm hart toedraag, vind ik het ook heel leuk om daar producten voor te ontwerpen, zoals de dagritmekaarten. Kinderopvangorganisaties kunnen bij mij ook een aanvraag doen om producten te ontwerpen die uniek zijn, met eigen brandmerk.

Ik vind geboorte, kinderen, opgroeien echt hand in hand gaan met milieuvriendelijkheid. Veel kinderen zijn tegenwoordig al veel bezig met het milieu en leren over de gevaren van onze leefwijze en het belang van het aanpassen van onze patronen. Hoe leuk is het dan om bij een geboorte een milieuvriendelijk kaartje te sturen, die ze nadien ook nog eens nuttig kunnen besteden door ze in de grond te verstoppen!

Daarnaast ben ik erachter gekomen dat ik het ook belangrijk vind om een bijdrage te leveren aan het welzijn van mijn medemens. Ik zou het fantastisch vinden als ik een aandeel kan hebben in het helpen verbeteren van leefsituaties voor mensen die weinig kansen hebben. Om deze reden wil ik me graag aansluiten bij goede doelen, zoals het WWF en Stichting Jarige Job. Ik wil klanten ook de mogelijkheid geven om een bijdrage te leveren, dit is geheel vrijblijvend. Je kunt bij een aantal producten ervoor kiezen om bij je aankoop een bedrag te doneren. Ik zorg dan maandelijks dat het totaal gedoneerde bedrag van die maand wordt gestort aan het goede doel in kwestie. Daarnaast koop ik ook een aantal fairtrade producten in, waardoor er ook een bijdrage wordt geleverd aan een eerlijke prijs en werkomstandigheden voor de producenten in veelal arme landen. 

Graag tot ziens in de webshop!

Liefs,  

Charlot. 

© 2019 - 2020 Hello -XO- | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel