Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Over het algemeen is er een levertijd tussen de 1 en 2 werkdagen, behalve bestellingen die op woensdag of donderdag  worden gedaan vanwege mijn partime baan. Voor gepersonaliseerde items of een pre-order kan een afwijkende levertijd gelden. In onderstaande tabel kun je zien wanneer de producten verzonden worden.

Niet altijd lukt het echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht om wat voor reden dan ook deze levertijd niet haalbaar zijn, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Mocht je met spoed een product nodig hebben of in ieder geval voor een bepaalde datum, stuur me dan even een berichtje via mail of whatsapp, dan kan ik kijken of dat gaat lukken.

Bestellingen gedaan op:Worden verzonden op:
MaandagMaandag of dinsdag
DinsdagDinsdag of woensdag
WoensdagZaterdag
DonderdagZaterdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagZaterdag of maandag
ZondagMaandag

 

Let op: Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen, omdat ik afhankelijk ben van de leverancier.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. 

© 2019 - 2020 Hello -XO- | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel